Тіна Кароль - щира душа і віддана вдова, яка любить шовк і латекс

Дитинство єврейської дівчинки, становлення артистки, весілля мрії Тіни Кароль і головна сімейна драма.

Тіна Кароль - найщиріша і чуттєвіша зірка вітчизняної естради, співачка, композитор і автор власних душевних пісень, з багатомільйонною армією шанувальників.

Зараз Тіна Кароль - зразок стилю і жіночності, вона не тільки зайняла свою нішу в серцях українських слухачів, але також відзначилася активною участю в благодійних акціях, неодноразово ставала власницею престижних телевізійних і навіть церковних премій, а також розширила межі своєї творчості, і зняла кілька музичних фільмів, які були відзначені міжнародними нагородами. Кароль прекрасна мама і вірна дружина, яка пронизує своїми піснями саму душу, розповідаючи про найголовніше.

Біографія

Тетяна Григорівна Ліберман - з цим ім'ям майбутній зірці Тіні довелося народитися, і сталося це 25 січня 1985 року. Рідне селище дівчини - Оротукан, Магаданської області Російської Федерації, там сім'я Ліберман опинилася через відрядження батьків. Тато і мама Тетяни, Григорій Самуїлович, конструктор в будівельній компанії, і Світлана Андріївна (дівоче прізвище Журавель), за освітою обидва інженери, тому часто змінювали місце проживання по роботі. Україна була вітчизною для обох батьків, вони народилися і вчилися в Західній її частині: батько дівчинки 1958 року народження, родом з Тішківців Чернівецької області, а мати народилася в 1960 році, в Івано-Франківську.

У родині співачка росла не одна, у неї є брат Станіслав, який старший за неї на чотири роки. Зараз чоловік - співвласник юридичної компанії UBG, він успішний і затребуваний адвокат і його спеціалізація - правовий супровід господарської діяльності підприємств, захист прав власності, сімейне і трудове право. У Тіни і Стаса збереглися теплі стосунки, брат відвідує кожен концерт молодшої сестрички і надає підтримку у важку хвилину.

У 1992 році подружжя Ліберманів разом з дітьми повернулося на Україну, в мальовниче містечко Івано-Франківськ, коли Тіні було сім років. В українському місті Тетяна Ліберман вчилася у звичайній школі №22, в ранньому віці почала проявляти інтерес до музики, демонструвати непогані вокальні дані і музичний слух. З юних років батьки відзначили здібності своєї дитини, і до загальноосвітньої школи додалася ще музична, дівчинка вчилася грі на піаніно, а також відвідувала уроки вокалу.

В юності Таня не тільки успішно здавала іспити, але також виступала на місцевих конкурсах, виконувала соло в шкільному ансамблі, а також завжди брала участь в шкільних заходах і театральних постановках. Саме в той період у Тані Ліберман сформувалася мрія - вона вирішила стати зіркою всеукраїнського масштабу. Її бажання потрапити в шоу-бізнес абсолютно не вітав глава сімейства, Григорій Ліберман, який хотів дочці майбутнього в більш серйозній ролі. Результатом такого ставлення послужила невдача в 1998 році на концерті в честь Дня міста. Дівчинка провалила виступ, через це маленька Таня розгубилася і розплакалася. Після цього, батько заборонив донечці виступати, але дочку підтримувала мама, яка була впевнена в таланті Тіни, возила її на конкурси і допомагала з виступами. Саме вона допомогла не опустити руки, можливо завдяки мамі ми знаємо ім'я Тіни Кароль.

У 15 років артистична і смілива дівчина робить важливий крок назустріч своїй мрії - їде до Києва, і вступає до вищого музичного училища ім. Глієра. У дев'ятнадцять Тіна з успіхами закінчила училище, а на четвертому курсі навіть стала стипендіаткою Верховної Ради. Через рік дівчина вступила на заочне навчання в НАУ, так у неї є дві вищі освіти.

Кар'єра

У 2003 році Тіна вперше взяла участь в мюзиклі «Екватор», де їй дісталася партія леді Гамільтон, на роль артистичну дівчину вибрав композитор і нинішній ректор інституту ім. Глієра. Вона навіть схудла заради цієї ролі! Широку популярність співачка отримала на «Новій хвилі».

У 2005 році дівчина грандіозно виступила в екстравагантному чоловічому костюмі з піснею «I feel good», її старання і талант були відзначені, вона зайняла заслужене друге місце і особливий приз від примадонни російської естради Алли Пугачової - 50 тисяч доларів. Усю грошову нагороду дівчина використовувала на зйомки дебютного відеокліпу до композиції «Выше облаков».

У 2005 році Тіна була запрошена в якості солістки в Ансамбль Збройних сил України. Після фурору на «Новій хвилі», білява красуня відвідує країни Ірак і Косово, за що була премійована Орденом «За миротворчі місії», по приїзду на батьківщину вона отримує нагороди «Співачка року» та «Відкриття року». У 2006 році дзвінкоголоса блондинка стає представницею від України на «Євробаченні», де посідає сьоме місце. Тіна Кароль представила країну з англомовною піснею «Show Me Your Love». Навесні 2006 року, однойменний альбом на батьківщині співачки стає золотим, піднімає її в топ чартів, приносить популярність і зводить юну виконавицю в ранг зірки естради. В кінці року Тіна випускає другий альбом «Ноченька», він стає золотим. Його склали нові пісні артистки, що стали топами чартів, на деякі були зняті кліпи: «Выше облаков», «Намалюю тобі», «Пупсик». Відеоролик до ліричної пісні «Ноченька» зняв відомий кліп-мейкер Алан Бадоєв.

Восени 2006 року яскрава персона починає будувати кар'єру на телебаченні: вона стала ведучою популярного телешоу «Танці з зірками».

Першим продюсером Тіни Кароль став Олег Чорний, він запримітив її сцені київського Будинку офіцерів. Скандальні взаємини закінчилися зміною керівника, його замінив Євген Огір, він і допоміг досягти Тіні Олімпу слави. Через рік Тіна виступила на «Таврійських іграх» з новою композицією «Люблю его», в тому ж році отримала нагороду в номінації «Краща ведуча розважальної передачі». В кінці літа, за вагомий внесок у розвиток культури зірка була нагороджена Міжнародним Орденом Святого Станіслава.

Артистка випускає альбом «Полюс притяжения», що став платиновим, і виступає з дебютним сольним концертом з якого почалося всеукраїнське гастрольне турне. У 2008 році яскрава зірочка отримує звання «Найкрасивіша жінка України» за версією «Viva!», а глянець «Жіночий журнал» удостоїв її титулом «Найчарівнішої жінки України». У цьому ж році вона видає книжку «Великі пригоди Павутинки» - це автобіографічна казка про гусінь. У травні 2008 року на фестивалі «Таврійські Ігри», видатна артистка представила відеоролик і пісню «Ключик». Той рік приніс чарівній і голосистій артистці ще одну нагороду - Орден Катерини Першої, вона стає Послом доброї волі і партнером ЮНІСЕФ, представляє власну соцпрограму «Знати і чути».

Наступного року Тіна стає Заслуженою артисткою України, здобуває титул «Найкрасивішої співачки України», в рамках конкурсу «Міс Україна Всесвіт» і повторно визнається «Найкрасивішою жінкою України» за версією «Viva!». Навесні 2009 року композиції «Боль» і «У неба попросим» стали саундтреками до вітчизняних серіалів. Зірка озвучує персонажа з мультику студії «Walt Disney» - морську свинку. Телепередача «Шоуманія» нагороджує Тіну черговим титулом «Кращої співачки року».

У 2010 році Тіна Кароль дає акустичний джазовий концерт «Голос», режисером-постановником шоу стала сама артистка. У джазову оболонку були інтерпретовані пісні «Выше облаков», «Шиншила», «Ключик». Незабаром Тіну запросили стати телеведучою вдруге - для телепроекту «Майдан's», виробництва каналу «Інтер», її робота була відзначена премією «Телетріумфу» в номінації «Краща телеведуча розважальної програми». Виходить черговий альбом виконавиці «Дев'ять життів», що отримав статус платинового, його запис проводився в студії в Лондоні, після видання відбувся концертний тур. Сергій Солодкий, креативний український режисер і кліпмейкер, знімає два кліпи до пісень «Шиншила» і «Не дощ».

Восени 2012 року виняткова Кароль запрошена на роль тренера для шоу «Голос. Діти», студії «1+1», навесні 2013 року вона займає цю посаду і на передачі «Голос країни 3». У листопаді виконавиця починає гастрольний тур «Сила любові і голосу», вона стає «Найпопулярнішою жінкою України» за версією пошуковим систем. Реліз п'ятого альбому співачки відбувся на початку 2014 року, і отримав назву «Помню», він був випущений в колаборації з оператором «Київстар». До збірки увійшло сім композицій, на дві з них зняті відеокліпи. Незабаром після випуску збірка отримала статус платинової. Обкладинка альбому особливо красиво оформлена, на ній зображена Тіна в шовковій сорочці, а в сам альбом вкладено буклет з піснями і віршами артистки.

Концертний тур з новим альбомом завершився прем'єрою фільму «Сила любові та голосу». У 2014 році чуттєва Кароль отримує титул «Краща співачка року» від «Yuna» і відкриває центр допомоги онкохворим діткам. Незабаром Тіна представила трек і відеоролик «Мы не останемся друзьями», а в наступному році - «Я все ещё люблю». Після випуску останньої пісні артистка відправляється в однойменний тур, що включив в себе музичний спектакль.

У 2015 році Тіна стає наставником на шоу «Голос. Діти-2», переможцем якого стає підопічний співачки. З учасниками проекту Кароль випускає авторську пісню і відеокліп «Україна - це ти». Цю композицію навіть внесли до шкільної програми для початкових класів. Пізніше талановита артистка стає суддею телепередачі «Голос країни 5», в наступному - «Голосу країни 7». Філігранний талант Тіни Кароль заслужено отримує нові титули: «Краща виконавиця» від «Yuna» і «Краща співачка» від «M1 Music Awards». У квітні 2015 року обдарована співачка випускає новий трек «Спасибо».

У 2016 - 2017 рр. проводить два тури: новорічний тур за мотивами кінофільму «Різдвяної історії з Тіною Кароль» і тур «Избранное», концерти проходять в Європі та Америці. В якості наставника віртуозна Тіна бере участь в зйомках телешоу «Голос. Діти-3», а також для проекту «Щирі» від «ELLE». Взимку 2016 року вона випускає свою другу за рахунком книгу «Різдвяна історія», збірник щедрівок і колядок. У грудні дівчина представила прем'єру композиції «Перечекати», відеоролик на неї зміг стати «Кліпом року».

В кінці 2017 року, в Києві, європейський фотограф Себран Даржент презентував фотокнигу «Одним кадром», на них щира Тіна знята на плівку, фото зроблені в Парижі.

Взимку 2017 року чарівна Кароль увійшла в список Народних артистів України, з ініціативи Президента Петра Порошенка. Незабаром розкішна і зваблива блондинка втретє стає володаркою статусу «Найкрасивіша жінка України» за версією глянцю «Viva!». Для вітчизняного серіалу «Хороший хлопець» виконавиця пише саундтрек «Я не перестану», і відправляється з нею в тур по Україні вже найближчої осені. Виходить свіжий мультиплатиновий альбом «Інтонації», супроводжуваний туром «Тіна», він включив 35 українських міст і кілька білоруських, що завершився виступом на «Слов'янському базарі».

Приголомшлива Кароль знову стала кращою співачкою за версією «M1 Music Awards». Навесні 2018 року білява красуня видає автобіографічний фільм «Інтонації Тіни Кароль» - її таємні одкровення і переживання. З початку року Тіна знову стає ведучою передачі «Танці з зірками». Виходить концертна версія останнього альбому артистки «Інтонації», що включив 31 пісню.

Восени чарівна і талановита Кароль знялася в короткометражній інтелектуальній кінокартині режисера Євгена Баранова «Колишні», де виконала головну роль і постала брюнеткою з короткою стрижкою і рваним чубом. 13 листопада блискуча артистка їде в тур по Європі. Від музпреміі «Yuna» успішну зірку знову нагороджують титулом «Кращої співачки року».

Особисте життя

У молодості, коли Тіні було 18 років їй зустрічається з Дмитро Тубольцев, режисер вистави «Екватор», старший за неї на шість років, і стає її першим коханим. Вони були у відносинах близько трьох років і закінчилася їх любовна історія зрадою чоловіка: Кароль застала свого молодого чоловіка за поцілунками з ще більш юною персоною. Свої пісні «Выше облаков» і «Ноченька» Тіна присвятила Дмитру. Дівчина була на межі зриву.

Після скандалу і відходу від Олега Чорного, на його місці з'явився Євген Огір (14.09.1980) і зайнявся її просуванням. Він зміг підтримати Кароль в нелегкому психологічному і фізичному стані, дівчина важила близько 40 кг і хворіла, і ці дружні відносини незабаром перетекли в романтичні. Молоді люди зустрічаються рік, а 15 червня 2008 таємно одружуються, і, пізніше, вінчаються в соборі Києво-Печерської Лаври.

Таємну весільну церемонію молодята провели на Мальдівах, як і мріяла дівчина, на той момент вона вже була вагітна первістком. 18 листопада 2008 року в родині з'явилася дитина, сина назвали Веніаміном.

гармонійним на контрасті скандальних пар шоу-бізнесу. Все йшло чудово, сім'я здавалася ідеальною, подружжя будувало власний будинок під Києвом, і мріяло провести в ньому все життя. Але доля вирішила все інакше, в 2012 році у чоловіка співачки діагностували рак шлунку.

Далі були виснажливі місяці боротьби, хіміотерапія, лікування за кордоном і в Україні, але коханий чоловік співачки не зміг перемогти, Євген Огір помер 28 квітня 2013 року. В цей час Тіна Кароль не була поруч, а працювала в Запоріжжі. Ця дата стала фатальною для Тіни, вона залишилася вдовою в 28 років, люблячого чоловіка і батька Євгена Огіра поховали на Берковецькому кладовищі.

Після трагедії, сильна і мудра жінка не вдарилася в горе, але в пам'ять про чоловіка влаштувала гастрольний тур «Сила любові і голосу» і присвятила свій альбом «Помню». Від щасливого шлюбу у Тіни Кароль залишився син Веня Огір, дуже схожий і на маму і на батька. Сьогодні хлопчик - головна розрада і чоловік в житті матері. З сином Тіна часто з'являється на світських заходах і червоних доріжках, син всюди супроводжує маму, а також часто відвідує її концерти. Зараз син Тіни живе і вчиться в Лондоні. Він займається фехтуванням і танцями, захоплюється грою на барабанах і фортепіано.

Цікаві факти

  • Східний гороскоп: Бик.
  • За Знаком Зодіаку співачка Водолій - чарівна, загадкова і цікава дівчина.
  • Зріст: 168 см.
  • Вага: 55 кг.
  • Виступ Тіни Кароль на «Х-факторі» подивилося більш ніж 13 мільйонів чоловік.
  • Тіна - обличчя торгової марки «Garnier» і «Huawei» в Україні, а також авіакомпанії МАУ.
  • Зірка випустила ексклюзивну червону помаду свого імені, її можна купити на концерті співачки.
  • Кароль встановила рекорд і дала сім сольних концертів поспіль на сцені палацу «Україна» в 2017 році.
  • Англомовну пісню артистки «Lost in the Rain» транслюють понад 40 радіостанцій Великобританії.
  • Тіна Кароль стала першою знаменитістю, яка знялася для обкладинки «Harper's BAZAAR» Україна.
  • Ікони стилю, від яких Кароль черпає натхнення: Мерилін Монро, Кайлі Міноуг, Алекса Чанг, Аймелін Валад.

Стиль

Тіна Кароль - це яскраво-червоні губи, порцелянова шкіра і мідні хвилі медового волосся, вона містить в собі найжіночнішу персону українського шоу-бізнесу, але також вона стримана і віддана своїй любові, про яку продовжує складати чуттєві і глибокі пісні, саме в цьому, напевно, її престиж. Тіна завжди виглядає елегантно - фірмова червона помада, нюдові відтінки і сукні-міді, зачіска в стилі 60-х і масивні прикраси, її образи продумані до кінчиків пальців в кожній деталі, вона стала прикладом для наслідування для багатьох українок, але не завжди була такою.

Експерименти із зачіскою хлопчака в чоловічому одязі, який став незабаром миловидною простачкою з копицею кучеряшек в яскравому етно, перетворюється в голлівудську діву, у неї гладко укладене волосся і пишні груди, а незабаром після зухвалої стрижки, Тіна прийшла до образу романтичного ретро, і в ньому до цих пір залишається прекрасною: доросліша, жіночніша, впевненіша, сексуальніша.

Тіна Кароль - це імпресія, яку таїть в собі така тендітна зовні і сильна всередині дівчина, вона ж одна з найстильніших українських знаменитостей, талановита актриса і співачка.

 

Znaj.ua 


12.12.2018 5797
Коментарі ()

10.05.2022
Тетяна Дармограй

Чимало українців, які наразі у відносній безпеці, відчувають провину, що можуть жити звичним життям. Зокрема, у них нерідко виникає так званий «синдром вцілілого».

917
28.04.2022
Тетяна Дармограй

Фіртка поспілкувалась з психологинею Оленою Коструб про те, як упоратися з втратою близької людини, як підтримати того, хто переживає втрату та чого робити не потрібно.    

1903
19.04.2022
Алла Павлуцька

Що таке війна для психіки, як уникнути конфліктів у команді, якщо ти волонтер? Як волонтерити, щоб не вигоріти передчасно? Як говорити з дітьми про війну та заспокоювати їх? Вправи, які допоможуть під час паніки в укритті та вдома, про синдром “провини вцілілого” та інша корисна інформація від психологині та коуч-менторки.

2771
15.04.2022
Уляна Мокринчук

Фіртка продовжує публікувати історії людей, які особисто пережили жахіття війни та переїхали з місць, які постраждали від воєнних дій, на Івано-Франківщину або перебувають тут транзитом.

3398
08.04.2022
о. Володимир Лукашевський

Війна торкається абсолютно кожного. З чим найчастіше сьогодні люди звертаються до лікаря та як побороти відчуття неспокою, говоримо з терапевтом Клініки св. Луки Лілією Федунців.

3636
07.04.2022
Мар’яна Цимбалюк

Голова Івано-Франківського обласного відділення Асоціації фахівців з нерухомості України розповів про те, що відбувалося з орендою житла на початку війни, чи стабілізувалися ціни, настільки комерційна нерухомість виросла в ціні у зв'язку з релокацією бізнесу і що слід очікувати на ринку нерухомості Прикарпаття найближчим часом.

6794 1

24 лютого Росія оголосила про початок так званої «спеціальної військової операції» в Україні. Кожній розважливій людині зрозуміло, що те, що відбувається в Україні, є повномасштабною війною. Однак, це не класична конвенційна війна (масові звірячі злочини проти мирного населення це підтверджують), в якій збройні сили однієї держави у відкритій конфронтації за нормами міжнародного права протистоять військовим силам іншої.

3824

Сьогодні кожен українець незалежно від своїх політичних, релігійних чи інших поглядів є солдатом української армії, що захищає свою країну від російсько-білоруських окупантів.

5635

Російський ліберал не може відчувати емпатію до українського народу, до його трагедії. Для нього душевні терзання російського мародера і вбивці куди важливіші і, головне, ближчі. Це таке осмислення власної нікчемності.

6743 1

Раз на рік Президент США звертається до країни з трибуни у Конгресі. State of the Union. Своєрідний звіт про стан речей в країні. Перші 20 хв (з 60) були про Україну. Овації стоячи кожну хвилину. Майже всі з українськими прапорцями.  

7592
18.04.2022

Аби уникнути харчових отруєнь чи гострих кишкових інфекцій, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області рекомендують дотримуватись основних правил.

2422
28.03.2022

Вже незабаром в Івано-Франківську запрацюють анонсовані владою соціальні ринки. Тут всі охочі зможуть придбати продукти за нижчою, аніж у магазинах, ціною.

4688
25.03.2022

Харчуватися тут можуть як евакуйовані українці, так і місцеві мешканці громади.

5081
09.05.2022

Кожен охочий мав змогу доєднатися до молитви через трансляцію на інтернет-ресурсах Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та Архікатедрального собору.  

442
04.05.2022

Розмова між предстоятелями церков відбулась через відеозв'язок Zoom і тривала близько 40 хвилин. Патріарх Кирило під час розмови з протягом 20 хвилин, "читаючи з папірця", намагався переконати Папу Римського в доцільності війни росії проти України. 

909
25.04.2022

Православні християни вшановують пам'ять преподобного Василя Сповідника, єпископа Парійського. Наші пращури у молитвах до святого просили про надання сили та хоробрості, а також про позбавлення від хвороб. Що не можна і що  слід робити в цей день.

1778
07.04.2022

Християни східного обряду 7 квітня відзначають Благовіщення Пресвятої Богородиці – третє за значенням свято після Різдва та Великодня. Згідно віруваннями цього дня Діві Марії явився Архангел Гавриїл, який повідомив її про те, що вона стане матір'ю Ісуса Христа.  

3362
08.05.2022

Схиляємось перед матерями та батьками, які виростили мужніх патріотів, перед дітьми, які втратили батьків...

885
25.04.2022

У Франції офіційно оголосили переможця президентських виборів, другий тур яких відбувся у неділю 24 квітня.

1746
07.04.2022

Нагадаємо, що попри те, що ЗСУ фіксують численні обстріли українських земель, що ведуться з території Білорусії; дислокацію на білоруських землях російських окупантів, котрі вбивають, гвалтують та грабують цивільне населення в Україні Лукашенко цинічно заявляє, що Білорусь не є учасником війни.  

3655
05.04.2022

Метою законопроєкту є встановлення кримінальної відповідальності за пропаганду символіки військової агресії рф проти України та за порушення законів і звичаїв війни в частині використання військовими формуваннями держави-агресора цивільного населення окупованих територій в якості «живого щита».

3843 9
20.03.2022

За словами Володимира Зеленського, РНБО прийняла рішення призупинити будь-яку діяльність на території України низки партій, які мають зв’язки з росією.

5410