Як «подружити» солодощі та дієту?

 

Випробовуючи новітні фітнес-меню, дієти, вправи, тренажери, салони, поради, засоби… – словом, намагаючись бути ідеальними жінками – ми частенько заспокоюємо себе відомою приказкою: «Краса потребує жертв». А змирившись з долею «ідеального створіння», знову беремося довершувати власне тіло… Але ж іноді так хочеться взяти коротенький тайм-аут!

 

З’їсти цукерочку – абсолютно нешкідливу, чи тістечко – он те, що сьогодні зранку бачила за вітриною кав’ярні, чи – просто і довершено – шоколадку. Коли сидиш на дієті, навіть картинка солодощів може помітно зіпсувати настрій…

pic_1362157827

Але чи потрібно так страждати? І невже можливо знайти той дивовижний компроміс: і з шоколадками не ворогувати, і з тонкою талією вести міцну жіночу дружбу?

Абсолютне «так» від  «VERSAL»!

Dxcf31ZBOts

Це на користь твоїй стрункості

Справа в потужному психологічному факторі відчуваючи відсутність заборон, ти продовжуєш скидати зайві кіло із задоволенням. Саме той факт, що на дієті ти без докорів сумління можеш з’їсти цукерку-другу, вселяє впевненість у власних силах.


Тим паче зі смаколиками досягати стрункості значно веселіше! Важко уявити направду привабливу і життєрадісну красуню, яка харчується лише одним яблуком, капустяним листком і трьома чашками чорної кави на день. Жодного позитивного ефекту від такого меню не буде! Адже як щодо ендорфінів, бадьорості, жвавого блиску у очах, –  якщо калорій тотально не вистачає?!

Додаткові вуглеводи

Які ж солодощі найменше шкодять мрії про 90-60-90?  Одні спеціалісти кажуть, що допускається тільки гіркий шоколад. Інші  наполягають на желе й морозиві. Але що якщо ні те, ні інше не чіпає твою душу? Якщо ти любиш жахливої ​​калорійності халву і хочеш тільки її. Або шоколадний чізкейк?!

Дієтологи, на щастя, знайшли чудовий компроміс. Він називається «додаткові вуглеводи». –  Певна кількість калорій у вигляді сполучення жирів і вуглеводів, які визнані ворогами стрункості, але в невеликих кількостях. Вони і не заважають худнути, і додають нових смаків до майже несолодкого дієт-меню.

Ofx4kTizB9Y

Правило 150 калорій

Так, 150 ккал твоїх найулюбленіших солодощів допустимі при будь-якій дієті хоч кожен день.Але, звісно, в першій половині дня. Залишається лише визначитись із  «солодкими фаворитами» і «зважити» їх на 150 ккал. Та насолоджуватись.)

150 ккал - це :

3 шоколадних 10-грамових цукерки
2 вівсяних печива
1 велика зефірка (40-50 гр)
1 велика пастила (40-50 гр)
20-25 гр халви
25 гр козинаків
150 гр желе
25 гр будь-яких горіхів
3 чайні ложки шоколадної пасти

Обожнюєш шоколад?

І не уявляєш, як можна жити без нього? Влаштуй собі розвантажувальний день на шоколаді. 120 г райського задоволення на добу = лиш трішки більше за 600 ккал.

Хитрощі

Купуй маленькі шоколадки або одну велику: де кожна плитка по 5 гр упакована окремо. Так тобі візуально буде здаватися, що шоколаду дійсно багато. З’їдай по шматочку кожні 60 хвилин, з ранку до 8 години вечора.


Спробуй обдурювати очі: порції повітряного шоколаду, безе, мусів за рахунок своєї легкості здаються більшими.)

5Q-iwjdLl6o

 

versal-online.com.ua


24.11.2014 1004 0
Коментарі (0)

10.05.2022
Тетяна Дармограй

Чимало українців, які наразі у відносній безпеці, відчувають провину, що можуть жити звичним життям. Зокрема, у них нерідко виникає так званий «синдром вцілілого».

927
28.04.2022
Тетяна Дармограй

Фіртка поспілкувалась з психологинею Оленою Коструб про те, як упоратися з втратою близької людини, як підтримати того, хто переживає втрату та чого робити не потрібно.    

1915
19.04.2022
Алла Павлуцька

Що таке війна для психіки, як уникнути конфліктів у команді, якщо ти волонтер? Як волонтерити, щоб не вигоріти передчасно? Як говорити з дітьми про війну та заспокоювати їх? Вправи, які допоможуть під час паніки в укритті та вдома, про синдром “провини вцілілого” та інша корисна інформація від психологині та коуч-менторки.

2786
15.04.2022
Уляна Мокринчук

Фіртка продовжує публікувати історії людей, які особисто пережили жахіття війни та переїхали з місць, які постраждали від воєнних дій, на Івано-Франківщину або перебувають тут транзитом.

3413
08.04.2022
о. Володимир Лукашевський

Війна торкається абсолютно кожного. З чим найчастіше сьогодні люди звертаються до лікаря та як побороти відчуття неспокою, говоримо з терапевтом Клініки св. Луки Лілією Федунців.

3647
07.04.2022
Мар’яна Цимбалюк

Голова Івано-Франківського обласного відділення Асоціації фахівців з нерухомості України розповів про те, що відбувалося з орендою житла на початку війни, чи стабілізувалися ціни, настільки комерційна нерухомість виросла в ціні у зв'язку з релокацією бізнесу і що слід очікувати на ринку нерухомості Прикарпаття найближчим часом.

6806 1

24 лютого Росія оголосила про початок так званої «спеціальної військової операції» в Україні. Кожній розважливій людині зрозуміло, що те, що відбувається в Україні, є повномасштабною війною. Однак, це не класична конвенційна війна (масові звірячі злочини проти мирного населення це підтверджують), в якій збройні сили однієї держави у відкритій конфронтації за нормами міжнародного права протистоять військовим силам іншої.

3831

Сьогодні кожен українець незалежно від своїх політичних, релігійних чи інших поглядів є солдатом української армії, що захищає свою країну від російсько-білоруських окупантів.

5642

Російський ліберал не може відчувати емпатію до українського народу, до його трагедії. Для нього душевні терзання російського мародера і вбивці куди важливіші і, головне, ближчі. Це таке осмислення власної нікчемності.

6756 1

Раз на рік Президент США звертається до країни з трибуни у Конгресі. State of the Union. Своєрідний звіт про стан речей в країні. Перші 20 хв (з 60) були про Україну. Овації стоячи кожну хвилину. Майже всі з українськими прапорцями.  

7604
18.04.2022

Аби уникнути харчових отруєнь чи гострих кишкових інфекцій, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області рекомендують дотримуватись основних правил.

2432
28.03.2022

Вже незабаром в Івано-Франківську запрацюють анонсовані владою соціальні ринки. Тут всі охочі зможуть придбати продукти за нижчою, аніж у магазинах, ціною.

4696
25.03.2022

Харчуватися тут можуть як евакуйовані українці, так і місцеві мешканці громади.

5090
09.05.2022

Кожен охочий мав змогу доєднатися до молитви через трансляцію на інтернет-ресурсах Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та Архікатедрального собору.  

451
04.05.2022

Розмова між предстоятелями церков відбулась через відеозв'язок Zoom і тривала близько 40 хвилин. Патріарх Кирило під час розмови з протягом 20 хвилин, "читаючи з папірця", намагався переконати Папу Римського в доцільності війни росії проти України. 

918
25.04.2022

Православні християни вшановують пам'ять преподобного Василя Сповідника, єпископа Парійського. Наші пращури у молитвах до святого просили про надання сили та хоробрості, а також про позбавлення від хвороб. Що не можна і що  слід робити в цей день.

1786
07.04.2022

Християни східного обряду 7 квітня відзначають Благовіщення Пресвятої Богородиці – третє за значенням свято після Різдва та Великодня. Згідно віруваннями цього дня Діві Марії явився Архангел Гавриїл, який повідомив її про те, що вона стане матір'ю Ісуса Христа.  

3373
08.05.2022

Схиляємось перед матерями та батьками, які виростили мужніх патріотів, перед дітьми, які втратили батьків...

894
25.04.2022

У Франції офіційно оголосили переможця президентських виборів, другий тур яких відбувся у неділю 24 квітня.

1757
07.04.2022

Нагадаємо, що попри те, що ЗСУ фіксують численні обстріли українських земель, що ведуться з території Білорусії; дислокацію на білоруських землях російських окупантів, котрі вбивають, гвалтують та грабують цивільне населення в Україні Лукашенко цинічно заявляє, що Білорусь не є учасником війни.  

3666
05.04.2022

Метою законопроєкту є встановлення кримінальної відповідальності за пропаганду символіки військової агресії рф проти України та за порушення законів і звичаїв війни в частині використання військовими формуваннями держави-агресора цивільного населення окупованих територій в якості «живого щита».

3859 9
20.03.2022

За словами Володимира Зеленського, РНБО прийняла рішення призупинити будь-яку діяльність на території України низки партій, які мають зв’язки з росією.

5421