Купчак разом з комуністами і регіоналами просить Сейм визнати УПА винними в геноциді поляків? (фото)

 

Нардеп з Прикарпаття Володимир Купчак підписав звернення комуністів і регіоналів до Сейму Республіки Польща з закликом визнати Волинську трагедію геноцидом, в якому винна Українська повстанська армія. Під звернення підписалися 148 обранців - здебільшого регіонали, комуністи й кілька "тушок"-перебіжчиків з опозиції. 

 

 

"Просимо вас, депутатів Сейму Республіки Польща, підтримати рішення сенату, визнати Волинську різанину ОУН-УПА геноцидом щодо польського населення і засудити злочинні діяння українських націоналістів", - наголошується в документі. На переконання нардепів, які підписалися під листом, різна трактовка Волинського злочину "забиває клин між двома країнами".

 

 "Розвиток зміцнення українсько-польської дружби неможливий, якщо віддати забуттю пам'ять сотень тисяч ні в чому неповинних громадян – білорусів, поляків, євреїв, циган, росіян, українців, всіх тих, хто загинув у Волинській різанині", - відзначається у зверненні.
Нардепи вважають своєчасною ініціативу поляків із цього питання і наголошують, що через ксенофобські й неонацистські настрої українці не мають змоги дізнатися правду про Волинську трагедію.

 

"В Україні ростуть ксенофобські, антисемітські та неонацистські настрої. Їх представники вже сьогодні є у Верховній Раді України. Вони активно використовують парламентську трибуну для пропаганди цих поглядів. Усе це – результат того, що народ України не знає правди про ті страшні події", - переконані підписанти.

 

"Прогнутись перед будь-ким в боротьбі з українським народом - це роль і доля п'ятої колони,так званих малоросів. Шокує аналіз прізвищ підписантів, де поряд з відомими українофобами Колісніченком, Лєвченком та іншими присутні колись респектабельні Кінах, Кузьмук, Стоян. Але що вражає - це присутність прізвища і підпису В. Купчака, тушки з БЮТу, мого земляка з Тисменицького виборчого округу. Його виборцям і не уявлялось, що лише через півроку після обрання цей тип звинуватить УПА в геноциді поляків. Толерування цього мерзотника обласною радою, як і певною частиною громадськості далі неприпустиме. Йому не місце на Прикарпатті і у Верховній Раді", - зазначив у спільноті "Галицького кореспонента" у Фейсбук колишній народний депутат Євген Гірник.

 

Галицький кореспондент


05.07.2013 931 26
Коментарі (26)

al-Kaddafi 2013.07.05, 21:49
Іуда Купчак, стелить собі дорогу до пекла!
www 2013.07.05, 22:04
цій особі напевно повністю зірвало дах. Він перестав дружити з головою. Але зрада один раз -тягне за собою іншу зраду. Тепер це зрада- памяті свого народу, зрада своїм предкам. Як він збирається дальше жити, дивитись в очі людям, своїм рідним, своїм дітям. А як вони- його рідні мають із цим жити. Цим підписом- він опустився( або його ОПУСТИЛИ регіонали) на саме дно. Це зневага всіх і зокрема кожного із нас. Такого ще не було-щоб депутат свого народу- просив представників іншої держави- визнати свій народ, своїх рідних і близьких- винними у злочинах, які ті не вчиняли. Це приниження нашої гідності. Немає йому прощення в українського народу. Краще б було володику-щоб ти не народжувався на цей світ українцем і не ганьбив свій народ!
u 2013.07.05, 22:23
Підписаний "www" коментар свідчить про глибоку дрімучість нашого народу. Вам не по барабану, під чим підписується "класична тушка"? Тупі барани, які на виборах голосують як собачки павлова - за рефлексом. Тільки в Павлова песики реагували на лямпочку, а ці "ввв" на вишиванку з китицями та на вухату сільську морду.
цапович! Дай відповідь 2013.07.05, 22:26
А цапович так його захищає на телебаченню(((
ХерСон 2013.07.05, 22:32
Най відзвітується перед своїми виборцями ті точно ,,щось,,йому повідривають,а краще відізвати брехуна!
))))))))))))) 2013.07.05, 22:51
таких купчаків половина Ів.-франківської обл.Ви подивіться коли йдуть вибори,як голосує косівщина,верховина,і багато.багато.але саме головне,як свої місцеві топлять своїх же земляків;продають.сексотять,наговорюють,підлабузничають і лізуть в сраку без мила-а ви крик піднімаєте за купчака--------ЇХ таких багато і ЇХ не подолати,бо вродила хрєнова МАТИ!!!!!!!!!!!
Мао 2013.07.05, 22:59
Як народний дипутат України може підписатись під офіційним документом написаним польською мовою....!!!????
НИК 2013.07.06, 00:19
а Я СПОДІВАВСІ ШО наша Верховна рада має визнати, що проти нас на східному фронті у лавах вермахту воювало 3 мільйони поляків!!!! всі нижні чини у гестапо були ляхи, жидів вивозили на розстріл поляки, поліція німців тут у нас з січня 1943р. була виключно з поляків, і се власне вони палили наші села, червоних партизанів годували виключно польскі села, зокрема Гута Пеняцка, яку знищили німецкі частини. німці хочут у хаосі, який скоро наступит вернути собі онімечені землі, а ляхів випхати нам на шию, тому вони так стараютсі аби заставити нас поклонитисі і вибачитисі!! ДЄКУЮ БОГОВИ,ШО ЯК ВСЕ ВІДОБРАВ РОЗУМ У ОДНОГО (ЛИШ)ХРУНЄ. ВОНИ ВИСТУПИЛИ ПРОТИ УКР-В, ЗА ПОЛЯКІВ!! І ВИБРАЛИ ДЛЯ СЕБЕ ПРОГРАШНУ ПОЗИЦІЮ!! ЯКБИ ЗМІ БУЛИ НАШІ, ТО СЮ БРИГАДУ ШЕ ДО ОСЕНИ ПРОКЛИНАЛИ БИ І В КРИМУ! ПОВНИЙ СПИСОК МОЖ БУДЕ ВИВЧИТИ ПІЗНІЩЕ, АЛЕ БІГЛО ТУТ ВИДЖУ В ОСНОВНОМУ МАСКАЛІВ, ТРОХА ЮДІВ ТИПУ ТАБАЧНІКА, МОЖ ТАМ БУДЕ НАЙТИ І НЕДОБИТКІВ ПОЛЯКІВ ТИПУ МАРТИНЮКА, НУ І ЯНИЧАРИ, А КУПЧАК ЗАВТРА СКАЖЕ, ШО ТО ЇМУ ПІДСУНУЛИ НІБИ ДЛЯ ПІДТРИМКИ УПА, А ВІН ЇХ ЯЗИКА НЕ ЗНАВ, ТОМУ І ПІДМАХНУВ. І СТАТЮ В "ГК" БАХНУТ ВЕЛИЧЕЗНУ. У 1999р НАВІТЬ УНСО-вці ДЕЯКІ ПЕРЕКУПИЛИ В СДПУобр. НЕ ТО ШО БАКСЬОРА КУПЧАКА! ЯКОМУ ЗА 5 лімонів І ПОЛІТИЧНА СМЕРТЬ НЕ СТРАШНА
магелан 2013.07.06, 10:53
Хай прийде на зустріч зі своїми виборцями і гляне їм у вічі, якщо вистачить мужності.
Пресслужба В.Купчака 2013.07.06, 00:36
Володимир Купчак виступає за примирення,взаємопрощення і порозуміння між українцями і поляками.Жодним чином не виступає проти ОУН і УПА.Розуміємо,що протистояння між українцями і поляками було інспіроване німецькими і совєцькими спецслужбами.Тому шлях у майбутнє один-взаємне прлщення і примирення.А цей лист Купчаку підіпхали з саме таким поясненням.Тому і підпис свій він має намір відкликати.А ми українці не паскудьмо і не пожераймо одне одного.
1 2013.07.06, 00:43
Пердуни його самі порвуть і посміховиськом лишуть. Молодці!!! А лох він і в верховній раді ЛОХ ))))))
о 2013.07.06, 00:53
сука продажна люди за кого ви голосували ви що слiпi нехай тягнибок тепер вiдповiдае за його агiтацiю
Петро 2013.07.06, 06:12
На палю!
Kris 2013.07.06, 11:13
Прес служба мерзотника купчака мала би помовчати. З комуністами НЕ можна на одному гектарі сісти ср-ти, а не те що підписувати щось. А ВСІ інші, які пропонували,підтримували... це створіння повинні..., хоча б покаятись перед людьми. Бо також проміняли совість на гроші.
Петро 2013.07.06, 11:33
Звертаюсь до преслужби Купчака. Він, що темний, глухонімий чи його скривило. Завтра підсунуть документ і він підпише , щоб Крим віддали. Він хоч має совість перед виборцями. Згадайте, як він сипав на Круця,Зелінського. Останнього кликав на співбесіду ще до одного товариша, щоб зняв кандидатуру. А казав що Микола проект Королевської... А тепер що? Прошу преслужбу як що Ви можете організуйте своєму депутату зустріч з виборцями? Він має прозвітувати перед виборцями. Не пишіть дурниці, що йому підсунули. А як йому скоро підсунуть Ганну Герман, Бахтєєву. Хай напишить звідки фінансування було безробітного на Порш Каєн..поміняв до речі авто?
Максим Рубан 2013.07.06, 14:06
Все це змахує на чергову провокацію проти Купчака.Пильно подивіться на підпис.Там замість округу 84 стоїть інше число.На інших сайтах його підпис останній.Тут ще треба розібратися.Колишні соратники по кролефермі будуть робити проти нього різні інсинуації.Купчак має це все спростувати.Памятаєте,як на Президентських виборах 2004 ганили Тягнибока за виступ на Яворині,мовляв розпалює ворожнечу,провокує проти Ющенка,а що вийшло в результаті?
Остриня-Нижнів 2013.07.06, 14:56
Говорили з Володимиром Купчаком.Він наступного тижня ті вмі провокації спростує!Виступить і скаже,що і хто стоїть за масованою,широкорозгорнутою кампанією проти нього.Зважте на Миколу Мартиненка касира Яценюка та його бізнеспартнера з ПР Жванію.Взнаєте хто і як підсовував цьлго листа.
Відьмак 2013.07.06, 15:02
Хлопці, а хтось читав отого листа польською? Та в ньому купа помилок - як у словах, так у розділових знаках!!! І то має бути документ від депутатів до іншої держави??? Встид!!! І отой сором неграмотності на себе стягнули всі підписанти.
о 2013.07.06, 16:32
гуцули ви лохи вас розвели так вам треба бо ви всi такi самi продажнi
Читач 2013.07.06, 17:31
Нехай прес-служба Купчака і його захисники не забудуть вказати, звідки Купчак взяв бабло, щоб проплатити всі ті спростувальні заяви у ЗМІ
Партизан 2013.07.06, 19:50
Це добре! Це означає що бандитам більше ніхто не вірить, і вони мають найменший вплив на людей через масмедіа. Україна вже як 22 роки вільна, настав час навчитися карати бандитів і.т.п.
Партизан 2013.07.06, 19:58
І ще одне. А ви самі не продались? Де є цій інформації підтвердження? кацапи кинули кістку, а ви вже тут як ту загавкали! А якщо ця кістка для того щоб зменшити його рейтинг? Так що самі ви продажні - та ще й як дешево! Якщо Купчак продався - то за хорошу цифру, а ви просто, як пси голодні, на кинулись на кістку. Ганьба!
Остриня-Нижнів 2013.07.06, 20:02
Тут питають хто проплатив спростувпння?Хто хотів висловити власну точку зору той і проплатив.Не великі то гроші.Але запитайте хто проплачує виступи Кроля і його бучні фуршети.Також на сайті Малакава видно,що це звернення на кількох аркушах.Купчак підптсував чистий аркуш.Йому сказали:за примирення,а вийшло он як.Доречі першими викинули на гора цю заяву з урядового-хазаровського Укрінформу.Жеріть гої одне одного!
Михайло 2013.07.08, 09:21
Нехай слова: НЕВ1ГЛАС, МАНКУРТ,БИДЛО,П1ДЛЯК,ГНИДА,ГИДОТА ПАДАЛЬ та весь ряд б1льш соковитих совєцькою мовою запам*ятає ладзьо купчак 1 його р1д по батьк1вськ1й 1 материнськ1й л1н1ї ДО СЬОМОГО КОЛ1НА! Бог зради не прощає!
дідо 2013.07.08, 13:40
....вже стерли один мій комент... ..може був і зарізкий... ...але поставити свою карлюку купчаку там ,де комуняка сіманєнкк поставив,або промаскальський ,антиукраїнський шовініст вадік каліснічена,то треба або бути несповна розуму,або показав цей купчик своє чорне піднебіння(нутро)....ну як виконати заклик-"комуняку на гілляку",щоб не зачіпити туди і купчика..?
Slav 2013.07.15, 23:46
Якщо відійти від польських подвійних стандартів, то поляки вчинили геноцид українців. Геноцид українців поляками у фотографіях: http://history-ukraine.livejournal.com/23516.html Михайло Подворняк та Тарас Бульба-Боровець, яких цитують польські історики, як об'єктивних свідків тогочасних подій, писали у своїх спогадах, що нерідко польська шуцполіція за кожне знищене польське село спалювала п'ять українських сіл та вбивала їхніх жителів.
10.05.2022
Тетяна Дармограй

Чимало українців, які наразі у відносній безпеці, відчувають провину, що можуть жити звичним життям. Зокрема, у них нерідко виникає так званий «синдром вцілілого».

927
28.04.2022
Тетяна Дармограй

Фіртка поспілкувалась з психологинею Оленою Коструб про те, як упоратися з втратою близької людини, як підтримати того, хто переживає втрату та чого робити не потрібно.    

1915
19.04.2022
Алла Павлуцька

Що таке війна для психіки, як уникнути конфліктів у команді, якщо ти волонтер? Як волонтерити, щоб не вигоріти передчасно? Як говорити з дітьми про війну та заспокоювати їх? Вправи, які допоможуть під час паніки в укритті та вдома, про синдром “провини вцілілого” та інша корисна інформація від психологині та коуч-менторки.

2786
15.04.2022
Уляна Мокринчук

Фіртка продовжує публікувати історії людей, які особисто пережили жахіття війни та переїхали з місць, які постраждали від воєнних дій, на Івано-Франківщину або перебувають тут транзитом.

3413
08.04.2022
о. Володимир Лукашевський

Війна торкається абсолютно кожного. З чим найчастіше сьогодні люди звертаються до лікаря та як побороти відчуття неспокою, говоримо з терапевтом Клініки св. Луки Лілією Федунців.

3647
07.04.2022
Мар’яна Цимбалюк

Голова Івано-Франківського обласного відділення Асоціації фахівців з нерухомості України розповів про те, що відбувалося з орендою житла на початку війни, чи стабілізувалися ціни, настільки комерційна нерухомість виросла в ціні у зв'язку з релокацією бізнесу і що слід очікувати на ринку нерухомості Прикарпаття найближчим часом.

6806 1

24 лютого Росія оголосила про початок так званої «спеціальної військової операції» в Україні. Кожній розважливій людині зрозуміло, що те, що відбувається в Україні, є повномасштабною війною. Однак, це не класична конвенційна війна (масові звірячі злочини проти мирного населення це підтверджують), в якій збройні сили однієї держави у відкритій конфронтації за нормами міжнародного права протистоять військовим силам іншої.

3831

Сьогодні кожен українець незалежно від своїх політичних, релігійних чи інших поглядів є солдатом української армії, що захищає свою країну від російсько-білоруських окупантів.

5642

Російський ліберал не може відчувати емпатію до українського народу, до його трагедії. Для нього душевні терзання російського мародера і вбивці куди важливіші і, головне, ближчі. Це таке осмислення власної нікчемності.

6756 1

Раз на рік Президент США звертається до країни з трибуни у Конгресі. State of the Union. Своєрідний звіт про стан речей в країні. Перші 20 хв (з 60) були про Україну. Овації стоячи кожну хвилину. Майже всі з українськими прапорцями.  

7604
18.04.2022

Аби уникнути харчових отруєнь чи гострих кишкових інфекцій, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області рекомендують дотримуватись основних правил.

2432
28.03.2022

Вже незабаром в Івано-Франківську запрацюють анонсовані владою соціальні ринки. Тут всі охочі зможуть придбати продукти за нижчою, аніж у магазинах, ціною.

4696
25.03.2022

Харчуватися тут можуть як евакуйовані українці, так і місцеві мешканці громади.

5090
09.05.2022

Кожен охочий мав змогу доєднатися до молитви через трансляцію на інтернет-ресурсах Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та Архікатедрального собору.  

451
04.05.2022

Розмова між предстоятелями церков відбулась через відеозв'язок Zoom і тривала близько 40 хвилин. Патріарх Кирило під час розмови з протягом 20 хвилин, "читаючи з папірця", намагався переконати Папу Римського в доцільності війни росії проти України. 

918
25.04.2022

Православні християни вшановують пам'ять преподобного Василя Сповідника, єпископа Парійського. Наші пращури у молитвах до святого просили про надання сили та хоробрості, а також про позбавлення від хвороб. Що не можна і що  слід робити в цей день.

1786
07.04.2022

Християни східного обряду 7 квітня відзначають Благовіщення Пресвятої Богородиці – третє за значенням свято після Різдва та Великодня. Згідно віруваннями цього дня Діві Марії явився Архангел Гавриїл, який повідомив її про те, що вона стане матір'ю Ісуса Христа.  

3373
08.05.2022

Схиляємось перед матерями та батьками, які виростили мужніх патріотів, перед дітьми, які втратили батьків...

894
25.04.2022

У Франції офіційно оголосили переможця президентських виборів, другий тур яких відбувся у неділю 24 квітня.

1757
07.04.2022

Нагадаємо, що попри те, що ЗСУ фіксують численні обстріли українських земель, що ведуться з території Білорусії; дислокацію на білоруських землях російських окупантів, котрі вбивають, гвалтують та грабують цивільне населення в Україні Лукашенко цинічно заявляє, що Білорусь не є учасником війни.  

3667
05.04.2022

Метою законопроєкту є встановлення кримінальної відповідальності за пропаганду символіки військової агресії рф проти України та за порушення законів і звичаїв війни в частині використання військовими формуваннями держави-агресора цивільного населення окупованих територій в якості «живого щита».

3859 9
20.03.2022

За словами Володимира Зеленського, РНБО прийняла рішення призупинити будь-яку діяльність на території України низки партій, які мають зв’язки з росією.

5421